Coach omschrijving

Energie krijg ik van het begeleiden van jou als creatieve professional. In deze tijd kan regie behouden een uitdaging zijn. En dat is helemaal niet vreemd.

Door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, diverse NOBCO coach opleidingen en 14 jaar aan zakelijke ervaring weet ik hoe ik jou kan helpen.

Je bent op zoek naar meer werkgeluk? Je vraagt je af of de huidige baan nog bij je past? Of je zoekt meer balans tussen werk en privé? Wat het ook is, ik sta naast je in de zoektocht naar meer vrijheid en rust.

Tijdens jouw gratis intake zal ik je helpen jouw doel te formuleren. Zoals het verminderen van stress, werken aan je zelfvertrouwenm, lekkerder in je vel voelen of beter leren plannen.

De eerste sessies staan in het teken van bewustwording. In de volgende 6 sessies ga je ontdekken welke actiestappen jij zal nemen om jouw doel te behalen.

Na elke sessie krijg je een speelse en passende opdracht mee. Op deze manier sta jij altijd centraal en bewegen we op jouw tempo. Daar hoort ook bij dat ik je op de juiste momenten zal uitdagen.

Reviews van coachees:

"Timothy is een fijne coach en heeft mij fantastisch op weg geholpen met de thema's die we samen hebben bepaald en uitgewerkt via verschillende methoden. Grote dank voor onze fijne gesprekken en de inzichten die je hebt geboden!"

"Omdat de coaching op werkterrein was, was ik bang dat ik de gesprekken ongemakkelijk zou gaan vinden en ging ik met de muren hoog opgetrokken het eerste gesprek in. Timothy wist vanaf moment 1, een veilige en inspirerende omgeving te creëren en brokkelde ‘de muren’ op een hele fijne manier af.

Hij luistert naar je, voelt perfect aan, stelt vragen die je aan het denken zetten, geeft je inzichten EN… concrete tools om echt een stap verder te komen.

Bedankt voor de mooie inzichten en de stappen die ik samen met jou heb mogen zetten!"

"Via mijn huidige werkgever kreeg ik de mogelijkheid om een coaching traject aan te gaan met Timothy. In het begin ben ik hier best ''blanco'' ingegaan en had ik nog niet precies voor ogen wat mijn doel was en waar ik aan wilde werken. Gaandeweg in het proces werd dit steeds duidelijker en heeft Timothy mij tools geboden die voor mij persoonlijk goed werkte! Timothy heeft mij uitgedaagd, is eerlijk en creëerde een veilige plek om mijzelf te kunnen uiten. Zijn coaching sessies hebben mij de boost gegeven die ik nodig had om mij verder te ontwikkelen!"

"Coaching van Timothy is zo’n groot cadeau voor jezelf! De afgelopen maanden heb ik bewust en onbewust ontzettend veel stappen mogen zetten in mijn eigen ontwikkeling. Timothy zijn stijl van coaching brengt je tot de kern van wat je op dat moment nodig hebt. De groei en bewustwording die hieruit voorkomt is magisch! Dank je wel Timothy, ik sta al zoveel meer in mijn kracht en durf mijn gevoelens meer en meer te doorleven en te uiten!"

Beoordelingen door klanten van Timothy Leerdam

Nog geen beoordelingen voor coach Timothy Leerdam

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: