Een coach opleiding volgen? Jezelf verder ontwikkelen als coach?

Voor een volwaardige opleiding tot coach vind je hier een aantal opleidingsinstituten. De vermelde coach-opleidingen zijn altijd geaccrediteerd door onder andere de NOBCO. Je kan hier complete coachingsopleidingen volgen, of je coachingvaardigheden uitbreiden en verdiepen. Ieder opleidingsinstituut heeft zijn eigen specialismen en zo kan je de coach worden die je wil zijn.Logo Emotionally Focused Therapy (EFT)

Stad: Amsterdam | geaccrediteerd: ja

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een nieuwe vorm van relatietherapie. Met EFT verbetert de emotionele verbondenheid van partners in een relatie. EFT is een bewezen effectieve behandelmethode; de meeste (echt)paren ervaren na EFT meer verbondenheid in hun relatie.

Meer informatie


Logo ZIN

Stad: Den Haag | geaccrediteerd: ja

Erkende Post HBO Coaching Opleiding

Wil je echt goed leren coachen en mensen een wezenlijke verandering door laten maken

In deze coachopleiding leer je het beste in jezelf en anderen aan te boren. Je leert coachen vanuit je diepste bewustzijn. We werken met een vernieuwende aanpak van bewezen psychologie en tijdloze wijsheid.

Je leert wat het beste werkt in deze coach opleiding

Word erkend gediplomeerd coach. Zodat je zelfstandig als coach aan de slag kunt of coaching kunt toepassen in je dagelijks werk. Ontwikkel jezelf, ontwikkel meesterschap in coaching.

Jij staat centraal in deze opleiding tot coach. Meesterschap in coachen gaat verder dan alleen vaardigheden, kennis en methoden. De kunst is om dit alles te integreren in jezelf. En wijs toe te passen als coach. Kortom, het gaat vooral om het leren inzetten van jouw eigen intuïtieve wijsheid. Om wie en hoe jij bent.

De beste coaching opleiding voor jou?

Als je jezelf wilt onderzoeken en jouw innerlijk weten wilt volgen, dan ben je hier op je plek. Wil je waarmaken wie je ten diepste bent? En wil je anderen laten waarmaken wie zij zijn? Als je wilt weten of de opleiding past, neem dan contact op!

Meer informatie


Logo Atma

Stad: Amersfoort | geaccrediteerd: ja

Het Atma Instituut is een gerenommeerd opleidingsinstituut voor HBO, Post-HBO en Post-WO opleidingen & trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: LifeCoaching (in- en outdoor), Kindercoaching en Lichaamsgerichte Coaching. Atma stimuleert mensen vanuit hun ziel (atma) te leven en een leven te scheppen waarin eigen wensen en passies in harmonie zijn met de natuur.


Logo NCOI

Stad: Hilversum | geaccrediteerd: ja

NCOI biedt u een compleet pakket aan opleidingen en trainingen in het vakgebied van (organisatie)psychologie en coaching. NCOI heeft het grootste aanbod van officiële coachingsopleidingen en trainingen in Nederland. U kunt kiezen uit korte trainingen of basisopleiding, HBO tot en met een volledige Masteropleiding in Coaching.

Meer informatie


Logo DeBaak


Stad: Driebergen | geaccrediteerd: ja

Coachen is een professionele vaardigheid, maar vraagt ook persoonlijke verdieping. Die combinatie zet de koers naar meesterschap. Coachen vraagt verbinding met jezelf, met de ander, reflectie, bewustzijn, oefening, vallen en opstaan. De Baak richt zich op de ontwikkeling van de coach op een manier waarbij je kracht als persoon tot uiting komt.

Meer informatie


Logo NBI Nederland

Stad: Rijswijk | geaccrediteerd: ja

Neethling Brain Instruments® is de grootste reeks Vragenlijsten ter wereld waarmee we de voorkeuren van het brein in kaart kunnen brengen. Dit breinprofiel is geen persoonlijkheidstest, maar maakt inzichtelijk welke breinprocessen u van nature gemakkelijk afgaan. Deze gevalideerde methode is ontwikkeld door Dr. Kobus Neethling.
Deze breinvoorkeuren beïnvloeden hoe u communiceert, werkt, studeert en hoe u met anderen omgaat. Met het inzicht in uw breinvoorkeuren en dat van anderen kunt u beter besluiten nemen op uw werk, in uw privéleven, uw eventuele studie, uw relaties en voor uw persoonlijke groei. Door het invullen van de vragenlijst krijgt u inzicht in uw breinprofiel.

Meer informatie


Logo SchoolVoorCoaching

Stad: Utrecht | geaccrediteerd: ja

SchoolvoorCoaching is marktleider in coach opleidingen. Kenmerkend is onze praktijkgerichtheid en speelsheid om collectieve leerprocessen te stimuleren. Langzaam als het moet, sneller als het kan. Soepel schakelend tussen zingeving en resultaat, tussen intuïtie en ratio afgestemd op de context.

Meer informatie


Logo Academy voor Coaching

Stad: Capelle a/d IJssel | geaccrediteerd: ja

Bij ons kan jij je ontwikkelen tot een professioneel coach en in coachend leidinggeven. Hiervoor bieden wij je onze erkende opleiding tot coach aan. Voor je verdere ontwikkeling als coach (en als mens) hebben we een drietal specialisaties.

Meer informatie


Logo Alba-academie

Stad: Veldhoven | geaccrediteerd: ja

Als u heel goed wilt leren coachen en uw leiderschap wilt versterken, dan bent u hier op de juiste plek. De Alba-academie is gespecialiseerd in post-HBO coachopleidingen, coaching en leiderschap.

Meer informatie


Logo GITP


Stad: Nederland | geaccrediteerd: ja

GITP helpt jaarlijks meer dan 15.000 mensen hun talenten te ontwikkelen, nieuw perspectief te creëren en de regie te pakken over hun loopbaan. GITP maakt loopbaanontwikkeling mogelijk door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten.

Meer informatie


Logo ICM Coachingsopleiding
Stad: Utrecht | geaccrediteerd: ja

U heeft de wens uzelf op professionele wijze te ontwikkelen tot coach. Wilt u weten hoe u met succes de effectiviteit van anderen kunt vergroten? Wilt u de verschillende coachingstechnieken en -instrumenten effectief kunnen hanteren en weten hoe u anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is de ICM Coachingsopleiding zeker iets voor u!

Meer informatie


Logo Life University

Stad: Hilversum | geaccrediteerd: ja

Life University organiseert interactieve workshops/trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Meer informatie


Logo Scheidegger

Stad: Hilversum | geaccrediteerd: ja

Ben je geïnteresseerd in het begeleiden en adviseren van anderen? Merk je in je dagelijks leven dat je een goede gesprekspartner bent voor collega's, familie of vrienden? Vind je het leuk om andere mensen verder te helpen en te begeleiden? Wil je professionele tools in handen krijgen om als professioneel coach aan de gang te kunnen en weten hoe je anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is het HBO-programma Coaching echt iets voor jou!

Meer informatie


Logo TheLimeTree


Stad: Nederland | geaccrediteerd: ja

Sinds 1996 bieden wij de mediation opleidingen aan welke door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) (voorheen Nederlands Mediation Instituut – NMI) zijn geaccrediteerd. De kwaliteit van de opleiding is van groot belang, onze trainers van de opleidingen zijn dan ook zelf zeer ervaren mediators of coaches. Wie traint, is ook actief in de praktijk, hierdoor blijft de kennis op peil en de aandacht scherp. Bekijk ook de diverse keurmerken en erkenningen van onze opleidingen.

Meer informatie